ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Κατάθεση μέσω e-banking

Ολοκληρώστε τις αγορές σας μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Bellaprotecta.gr:

Τράπεζα: EUROBANK
IBAN: GR6402602050000700201770922
Δικαιούχος: BELLA PROTECTA IKE
Αιτιολογία: To oνοματεπώνυμο σας και κωδικός της παραγγελίας που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό email.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει έως και 7 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας
για να μπορέσουμε προχωρήσουμε στην αποστολή των προϊόντων.

Με την εξόφλησης της αγοράς με κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει η απόδειξη κατάθεσης να σταλλεί με email στο info@clickareto.grή να ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210.300.87.37 το τμήμα πωλήσεων του Clickareto.gr για την πραγματοποίηση της κατάθεσης.

Αγορά με Αντικαταβολή

Αγοράστε τα προϊόντα με αντικαταβολή και παράδοση του κουπονιού στο χώρο σας, εντός 1-2 ημερών από την ημέρα παραγγελίας,.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής της αντικαταβολής στην ειδική φόρμα και το κουπόνι θα είναι στον χώρο σας με €3,50 ευρώ επιπλέον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 6933352043

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας κυμαίνεται από μία έως δύο εργάσιμες ημέρες εφ’ όσο το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο.

Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας, Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ, / κακές καιρικές συνθήκες κυρίως για αποστολές απομακρυσμένων περιοχών όπου μπορεί να προκύψει απαγορευτικό απόπλου, / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρίας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.